Onze behandelingen

Sven Liekens is gespecialiseerd in Causale en oosterse behandelingen. Zo brengt hij je lichaam en geest in balans om mentale en fysieke klachten te verminderen of zelfs weg te nemen. 

Behandelingen door Sven Liekens

Onze diensten

Hypnose

Hypnose

Hypnose is een therapeutische techniek om een diepe staat van ontspanning en focus te bereiken. We spreken je onderbewustzijn aan om positieve veranderingen in je gedrag, gewoontes en emoties te bevorderen.

Voetreflexologie

Voetreflexologie

Voetreflexologie is een holistische therapie gebaseerd op de reflexpunten in je voeten. Deze staan in verbinding met verschillende delen van je lichaam. Door deze punten te stimuleren, komt je lichaam in balans. 

Bone setting

chinese Bone setting

Chinese bonesetting is gebaseerd op de principes van de Chinese geneeskunde. Het richt zich op het herstellen van je balans en het bevorderen van de vrije stroom van energie in je lichaam. 

Chinese buikorgaanmassage

Tuning forks

Tuning forks is een vorm van geluidstherapie en vibratietherapie. Door de trillingen op je lichaam wordt er een resonantie gecreëerd die helpt bij het ontspannen en harmoniseren van je lichaam en geest.

Chinese buikorgaanmassage

Buikorgaan massage

Een buikorgaan massage is een therapeutische techniek om spanning en blokkades in je buikregio los te maken. Dit helpt bij het verlichten van spijsverteringsproblemen, stress en bevordert ontspanning. 

Ooracupunctuur

Ooracupunctuur

Ooracupunctuur stimuleert specifieke punten in je oor. Deze corresponderen met je organen en lichaamsdelen. Door de naalden te plaatsen, wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam gestimuleerd.

Cupping Therapie

Cupping therapie

Cupping is een therapeutische techniek waarbij kopjes op je huid worden geplaatst om een vacuüm te creëren. Dit trekt je onderliggende weefsel omhoog, wat zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie en ontspanning van de spieren.

Maak een afspraak

Elke behandeling begint met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Want enkel door jou te kennen en naar jouw verhaal te luisteren, weten we waar je klachten vandaan komen.

Contacteer ons gerust voor een afspraak zonder een specifieke behandeling aan te duiden.

Samen gaan we op zoek naar de oplossing voor jouw lichaam en geest.

Maak een afspraak bij Sven Liekens