Over Sven Liekens

Al 15 jaar is Sven Liekens gespecialiseerd in en gepassioneerd door Causale en oosterse behandeling. Elke dag gaat hij voor het in balans brengen van lichaam en geest om je genezingsproces te bevorderen.

Praktische informatie

}

Openingsuren

Ma – Vrij: 9u – 20u
(Altijd op afspraak)

Adres

Kroonstraat 64/101
2800 Mechelen

Reflexzone therapeut

Na een lange loopbaan als sales specialist in de Pharma sector waar ik plantaardige supplementen verkocht voor Apothekers, was het tijd voor een carrière switch.

Zo besloot ik 15 jaar geleden om me te specialiseren in ondermeer, Causale en oosterse behandelingen.

Ik startte met een opleiding Voetreflexologie aan het OWC te Antwerpen, waarvan 2 jaar voetreflexologie, 3 jaar Energetische basiskennis en 2 jaar Medische basiskennis.

Vervolgens volgde ik nog andere opleidingen, onder meer Oor acupunctuur, Cupping therapie en verscheidene behandelingen van de Tui-Na, Zheng Gu (Chinese Bone Setting), Chi Nei Tsang (buik- en darmbehandeling), Chinese Hoofd-, Nek- en Schoudermassage, Chinese elementen voedingsleer, Psychognomie (gelaatskunde) en Hypnose therapie.

Tot op de dag van vandaag blijf ik me nog steeds bijscholen, gezien ik perfectionistisch ben en graag een totaal pakket aanbied aan mijn cliënteel. 

Ik ben Sven Liekens, Reflexzone Therapeut. 

Chinese bone setting

15 jaar ervaring

Met passie voor het vak aan de slag. Al 15 jaar lang. 

Veilige zone

Jouw emoties en verhaal zijn hier veilig. Altijd.

Meteen resultaat

Geen 10-beurtenkaart, wel snelle resultaten. 

Contacteer Sven

Elke behandeling begint met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Want enkel door jou te kennen en naar jouw verhaal te luisteren, weten we waar je klachten vandaan komen.

Contacteer ons gerust voor een afspraak zonder een specifieke behandeling aan te duiden.

Samen gaan we op zoek naar de oplossing voor jouw lichaam en geest.