Contacteer ons

Contacteer ons gerust vrijblijvend voor meer informatie of maak je afspraak.

We bekijken samen hoe we jouw lichaam en geest in balans brengen. Zo verlichten we jouw lichamelijke ongemakken

Boek je afspraak

Sven Liekens

+32 474 01 12 44
info@svenliekens.be
Kroonstraat 64/101, 2800 Mechelen

BE0632.333.102

Wat anderen over ons zeggen

Wanneer ik het gevoel krijg dat alles weer wat stroever begint te gaan (zowel lichamelijk als mentaal) weet ik dat het tijd is om weer eens een afspraak te maken bij Sven. Met het uitgebreide gamma van behandelingen die hij aanbiedt weet ik altijd zeker dat ik na een bezoek aan zijn gezellige praktijk weer als herboren buitenstap. Hij gaat nooit voor een standaard behandeling maar bekijkt op het moment zelf welke voor mij en mijn lichaam op dat moment de meest gunstige is.

Naast vakkennis bezit Sven ook een hoge dosis humor en empathie zodat alles in een ontspannen sfeer verloopt. Ik heb al vaak mensen doorverwezen naar de reflexzone van Sven en de reacties zijn altijd heel positief. Ik raad dus ook deze keer een bezoek aan Sven aan iedereen van harte aan!

Natacha Belloy

Ik kwam via instagram bij Sven terecht. Mijn zoontje kampt al 2 jaar met buikpijn. De klassieke geneeskunde bevestigde dit ook met echo’s. Zware verstoppingen in zijn darmen. De laxerende geneesmiddelen brachten na 3 intensieve kuren maar weinig verlichting….dus waarom dan niet de Chinese buikmassage proberen? Wat een SUCCES!

Na 2 massages zakte het pijngevoel van 8/10 naar 4/10…met nog 1 massage erbij zitten we nog maar op 2/10, fenomenaal resultaat op 3 behandelingen. Daarnaast kregen we ook voedingsadvies, niks drastisch, kleine suggesties die een enorm verschil maken. Door de variatie in behandelingen wordt er echt op maat/ persoon gewerkt. Elke keer is het een andere aanpak, met steeds een fenomenaal resultaat!!

Ruben Thomas

Topservice met snel resultaat! Had wat scheve bekken en het werd direct rechtgezet. Sven is een heel aangenaam persoon die weet wat hij doet. Zeker een aanrader!

Anusavan Barsegjan

Ik sukkel al enkele jaren met mijn schouder, had al zoveel geprobeerd maar de pijn kwam steeds snel terug. Waarna specialist zei dat ik moest leren leven met pijn. Via via ben ik bij Sven terechtgekomen en ben hem zo dankbaar! Hij is zo gepassioneerd in zijn job en kent zijn vak door en door. Hij pakt niet enkel het probleem aan maar zoekt ook naar de oorzaak. Intussen is de beweeglijkheid van mijn schouder sterk verbeterd en de pijn minimaal.

Sven zelf is een heel warm en aangenaam persoon en staat altijd klaar met een luisterend oor. Voelt steeds als thuiskomen bij hem ☺️.
Indien je twijfelt of hij je kan helpen,dan ben ik ervan overtuigd dat hij dit kan!
Heb zelf ook al enkele mensen doorgestuurd en ook zij zijn heel tevreden.
Blij dat ik de stap heb gezet 🙏

Katrien Joostens

Na meer dan een jaar wekelijks bezoekjes aan de kine/osteo, kwam ik via via bij Sven terecht.

Wat een aanpak! Via verschillende behandelingen, waren mijn pijnen na sessie 1 zo goed als verdwenen. Bij sessie 2 was ik zelfs geruime tijd pijnvrij. Staat vast dat ik vanaf nu op gepaste tijden terug op ‘onderhoud’ ga, zodat ik terug een pijnvrij leven heb. Dikke merci, Sven!!!!

Ann vda

Sven beheerst een brede waaier aan therapieën en schoolt zich ook nog voortdurend bij. Zijn grote sterkte is dat hij intuïtief heel goed aanvoelt wat je op dat moment nodig hebt. Hij werkt ook vanuit een zuivere motivatie om je te helpen en je gezonder te maken. Ik voel me telkens weer als herboren na een sessie in zijn deskundige, gouden handen.

Debbie Van den Eynden