Chinese bone setting

Chinese bonesetting is gebaseerd op de principes van de Chinese geneeskunde. Het richt zich op het herstellen van je balans en het bevorderen van de vrije stroom van energie in je lichaam.

Cupping Therapie

De voordelen van chinese bone setting

Meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit

Niet-invasief alternatief voor chirurgische ingrepen

Algeheel welzijn aanzienlijk bevorderen

Waar komt chinese bone setting vandaan?

Zheng Gu is een traditionele Chinese geneeskunde techniek die gericht is op het herstellen van de balans en het bevorderen van de gezondheid door middel van manuele manipulatie. Het is een integraal onderdeel van de bredere Chinese geneeskunde, samen met acupunctuur, kruidengeneeskunde en Qi Gong.

Bij Chinese bone setting wordt gebruik gemaakt van specifieke handtechnieken om de gewrichten, spieren en pezen te behandelen. Het doel is om de stroming van Qi (energie) in het lichaam te herstellen en blokkades op te heffen, wat bijdraagt aan het herstel van de gezondheid. Deze techniek is gebaseerd op de principes van Yin en Yang, evenals de meridianen en acupunctuurpunten van het lichaam.

Welke klachten verlicht bone setting?

Bone setting wordt vaak gebruikt voor de behandeling van verschillende soorten pijn, zoals rugpijn, nekpijn, kniepijn en hoofdpijn. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van ontstekingen, zoals reumatische ontstekingen en ontstekingen van de gewrichten.

In het algemeen wordt een Zheng Gu behandeling gezien als een veilige en effectieve manier om pijn en ontstekingen te behandelen. Veel mensen die de behandeling hebben ondergaan, rapporteren een vermindering van pijn en een verbetering van hun algehele gezondheid.

Voor wie is bone setting niet geschikt?

Het is belangrijk om te weten dat Zheng Gu behandeling niet geschikt is voor iedereen, vooral niet voor mensen met bepaalde medische aandoeningen of die bepaalde medicijnen gebruiken.

Hoe verloopt een chinese bone setting behandeling?

Voor de behandeling bespreek je je lichamelijke klachten met Sven. Zo weet hij aan welke zones hij extra aandacht moet besteden. Je neemt plaats op een comfortabele ligstoel en laat je lichaam van teen tot top behandelen.

Door middel van duw en trek technieken past heel je lichaam weer als een puzzel in elkaar. Na de behandeling voel je je fysiek en energetisch opgeladen